Cursos d’anglès i de tractament d’imatges a l’Espai Boule

L’organització reusenca dedicada a la formació, DomSpain, i l’Espai Boule de Reus ofereixen la possibilitat d’aconseguir un certificat de professionalitat mitjançant cursos subvencionats per a persones en situació d’atur.

Amb l’objectiu de millorar el currículum i les capacitats formatives dels assistents per tal de cercar feina, aquests cursos del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) es faran a l’Espai Boule, i se n’ofereixen de diversos àmbits per ajudar, també, a millorar les competències. En aquest sentit, s’ofereixen dos cursos, 100% bonificables i gratuïts: ‘Comunicació en llengües estrangeres’ (anglès) i ‘Tractament d’imatges per a web i mòbil’.

‘Comunicació en llengües estrangeres’ (anglès) permetrà adquirir el nivell de competència necessària en l’àmbit de les llengües estrangeres per a comprendre, interactuar i expressar-se en situacions de comunicació bàsica, tant oral com escrita. El curs té una durada de 180 hores.

Per la seva banda, la formació ‘Tractament d’imatges per a web i mòbil’ servirà per aprendre a crear i manipular imatges per a projectes web o apps de dispositius mòbils amb el programari corresponent. El curs té una durada de 100 hores.

Els cursos tindran lloc de forma presencial de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, a partir del 22 d’abril. Les places són limitades. Per a més informació es pot consultar el web openeurope.es/cursos-gratuits-aturats-soc-reus, trucar al 877001000, enviar un whatsapp al 676812736 o escriure un correu electrònic a cursos@openeurope.es.

Així mateix, és previst que a partir del maig s’iniciï el curs ‘Implantació i gestió de ciberseguretat’, amb l’objectiu de donar resposta a aquelles professions digitals més demandades en aquest moment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.