Cursos formatius a La Pobla de Mafumet

Els habitants de la Pobla de Mafumet interessats a refrescar, ampliar o renovar la seva formació tenen a la seva disposició una àmplia oferta formativa. Ja sigui per necessitat de reciclatge professional, per actualitzar coneixements previs o per accedir a nous horitzons professionals, els pobletans poden accedir al programa de cursos subvencionats per l’Ajuntament i que és exclusiu per a persones empadronades al municipi.
La gran novetat del programa formatiu vigent és la recuperació dels cursos presencials, que van quedar aturats degut a la pandèmia i que ara, sortosament, ja tornen a estar disponibles per complementar i ampliar l’extensa oferta de cursos telemàtics. Així, el programa 2023 de cursos formatius de la Pobla de Mafumet ofereix un total de 32 propostes, de les quals 11 són de caire presencial i, les 21 restants, a desenvolupar telemàticament.
Entre les propostes a desenvolupar presencialment, cal destacar que demà dimarts finalitza el termini d’inscripció al curs ‘Manipulació d’aliments’, el qual tindrà lloc els dies 20 i 21 de març.
Altres propostes presencials inclosos en el programa formatiu actual són les de ‘Recepció i atenció al client’, ‘Preparació ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) nivell mig’, ‘Carretó elevador frontal i retràctil’, ‘Excel bàsic’ i ‘Excel
avançat’.
D’altra banda, en l’àmbit de la formació telemàtica, la persona inscrita disposarà de 3 mesos per finalitzar el curs al qual s’hagi inscrit, havent de finalitzar-lo, com a màxim, el 30 de desembre.
En aquest àmbit, l’oferta municipal inclou fins a cinc àmbits formatius: Ofimàtica (diferents nivells de Word, Excel i Power Point); Idiomes (diferents nivells d’Anglès, Francès, Alemany i Italià); Habilitats personals (Coaching, Mindfulness i Gestió de l’estrès); Sanitari (Primers auxilis) i Alimentació (Manipulació d’aliments).
Les persones interessades ja poden consultar el programa complet i formalitzar la seva inscripció al curs o cursos que els resultin d’interès. La programació de cursos ha estat distribuïda a les bústies de les llars pobletanes i, també, es troba disponible al lloc web municipal, des d’on també es pot accedir a la plataforma d’inscripció i pagament. Cal recordar que la inscripció i pagament es durà a terme de manera exclusivament online.
Tota l’oferta presentada en aquest programa és exclusiva per a persones empadronades a la Pobla de Mafumet i està subvencionada pel propi Ajuntament, amb la qual cosa s’ofereixen a preus molt interessants per a les persones interessades en realitzar algun dels cursos proposats.
Aquests van dels 10 als 55 euros, en el cas dels cursos presencials i amb una durada d’entre 6 i 60 hores lectives; i dels 12 als 35 euros, pel que fa a l’oferta de cursos online, que inclou opcions de 20 a 60 hores de formació. Així mateix, les places disponibles per a cada curs són limitades, amb 15 places per als cursos presencials i 75 per als telemàtics.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.