La Diputació convoca una nova edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

La Diputació convoca una nova edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

 

Els aspirants es poden presentar fins al 29 de juny i els guardons tenen una dotació econòmica de 35.000 euros

La Diputació de Tarragona ja ha convocat la 6a edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. Enguany el certamen compta amb una dotació econòmica de 35.000 euros i les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins al proper 29 de juny. Els interessats poden consultar tota la informació al web http://www.dipta.cat/empren/premis.

Amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació, els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que hagin o vulguin posar en marxa un projecte empresarial. El certamen premiarà amb 5.000 euros un total de 5 projectes que seran els guanyadors a les diferents categories del concurs: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. Si el  jurat ho considera oportú, també podrà atorgar reconeixements a d’altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros. Els projectes guanyadors també rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

L’anterior edició dels Premis Emprèn va comptar amb la participació de 46 projectes molt diversos i procedents de diferents indrets de la demarcació. Els guardonats van ser Artra, una empresa especialitzada en recuperació i promoció d’artesania i tradicions de les Terres de l’Ebre; Menjamiques, dedicada a la fabricació i venda d’una crema alimentària a base de garrofa, avellanes i oli d’oliva km0; Kamleon, una plataforma tecnològica per a detectar la deshidratació de les persones mitjançant la suor o la orina; Noujardí Espais S.L, una empresa de xerojardineria per al disseny d’espais exteriors adaptats al clima i al paisatge, i Punt d’Accés, una cooperativa social que ofereix Wifi en zones rurals o poc poblades.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.