DomSpain presenta la seva oferta formativa

DS Formació, la branca formativa de l’organització reusenca DomSpain, ofereix un ampli ventall d’activitats formatives per aquest curs 2023-2024 que tindran lloc a l’Espai Boule.

Una de les novetats d’enguany és el programa especialitzat en el desenvolupament personal i el benestar emocional dedicat exclusivament a la tercera edat.  Es tracta d’un programa psicoeducatiu per a la gent gran amb l’objectiu de mantenir la ment desperta i el cos actiu, promoure el benestar físic, mental i social. El curs també ofereix les eines necessàries per poder combatre els riscos d’exclusió i la deterioració cognitiva de les persones d’edat avançada.

Cadascun dels tallers serà impartit de manera que els participants realitzaran de forma activa cada activitat, guiats per un equip especialitzat.

Encara en relació amb la gent gran, DS Formació presenta també cursos d’idiomes personalitzats destinats a aquest sector de la població.

DS Formació també presenta l’Espai Diversitat, amb l’objectiu de treballar per prevenir, identificar i reduir els problemes que es poden generar a l’escola i actuar sobre les necessitats individuals de cada alumne.

Així mateix, a l’Espai Boule de Reus s’imparteixen classes de repàs amb estudi assistit per a Primària i ESO, com també repassos d’habilitats específiques per preparar exàmens o millorar competències a Batxillerat, cicles formatius i l’àmbit universitari.

Finalment, DS Formació proposa l’Aula de Deures, un acompanyament per dur a terme les tasques encomanades a l’escola en grups amb un nombre d’alumnes reduït.

Per a més informació cal trucar al telèfon de DS Formació, 877 001 000,  visitar la seu de l’oficina al carrer de Boule nº3 de Reus; o accedir a la seva pàgina web www.dsformacio.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.