Donació solidària a favor de l’Alzheimer

L’espectacular còctel solidari celebrat a l’hotel Olympus Palace de Salou per lluitar contra la malaltia de l’Alzheimer ha aconseguit 11.915 euros. Aquesta quantitat va destinada íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar.

L’entitat beneficiaria sense ànim de lucre, desenvolupa projectes estratègics que tenen com objectiu contribuir en la prevenció de l’Alzheimer i donar resposta a les noves necessitats de malalts i famílies; que fomenta la recerca i que porta a terme accions divulgatives i de sensibilitat social.  La Fundació ha estat la entitat impulsora del Centre Terapèutic per l´Alzheimer i Unitat de la Memòria del Camp de Tarragona.

Entrega i signatura al llibre d’honor

El Sr. Gil Cristià, en nom de la propietat de l’Hotel Olympus Palace de Salou; acompanyat pel Sr. Joel Segura, director de l’hotel, han visitat aquest matí les instal·lacions de la Fundació Rosa Maria Vivar. Durant l’estada, han fet entrega del xec amb l’ajuda aconseguida per la causa. A més, han pogut visitar la fundació, acompanyats de Margarita Oliva, presidenta del patronat de la Fundació Rosa Maria Vivar, qui a més ha convidat al Sr. Gil Cristià, a signar en el llibre d’honor de l’entitat.

El senyor Gil Cristià ha volgut destacar que «estem molt orgullosos i satisfets de l’èxit del còctel solidari realitzat la setmana passada. Tanmateix els 11.915 euros aconseguits demostren la bona acollida de l’esdeveniment i la solidaritat de les persones, les entitats i els col·laboradors, a qui estem immensament agraïts. Una nit que sempre guardarem en la nostra memòria». Per la seva part, Margarita Oliva ha explicat que per la Fundació «volem donar les gràcies a l’Hotel Olympus Palace per la iniciativa realitzada, al seu equip de professionals i als col·laboradors altruistes. Aquest tipus d’actes solidaris són una oportunitat no només per recaptar fons per projectes socials, ho són també perquè ajuden a sensibilitzar sobre la malaltia de l’Alzheimer i la seva prevenció»

Un còctel solidari superlatiu

Més de 300 persones van assistir el passat 20 de setembre a un còctel solidari en un marc incomparable, el rooftop SUMMIT de l’Hotel Olympus Palace. L’acte va comptar amb nombroses personalitats del territori com Àngel Xifré, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; de l’alcalde de Salou, Pere Granados; de l’alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales; de la regidora de benestar social de l’Ajuntament de Reus, Anabel Martínez o de Josep Pallarès, rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

A l’inici del còctel, la doctora Clara Vila-Castelar, neuropsicòloga de l’Hospital General de Massachusets i Instructora de l’Escola de Medicina de Harvard va realitzar una exposició sobre la situació actual de la malaltia de l’Alzheimer, en matèria de prevenció i investigació. Durant la nit els assistents també van poder assaborir l’excel·lent gastronomia de l’equip de restauració de l’Hotel Olympus Palace. L’acte va disposar també de la presència del xef amb una estrella Michelin, Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou. El còctel solidari va estar amenitzat amb la música de l’artista Philioe Stanton i del DJ Javi Hidalgo. Un sorteig d’excel·lents regals va posar el fi de festa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.