Dones, emocions i ciència, en el 25è aniversari de T de Teatre

25è aniversari de T de Teatre
ICULT La compania T de Teatre celebra su 25 aniversario en el Romea con E V A FOTO DAVID RUANO

El Teatre Fortuny presenta el divendres i dissabte, 3 i 4 d’octubre, a les 21:00h, “E.V.A.”, de Julio Manrique, una producció a càrrec de T de Teatre amb motiu de la celebració dels 25 anys de la companyia dalt dels escenaris. Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra. La companyia realitzarà dues representacions úniques en tota la Demarcació de la província i ho farà a l’escenari reusenc.

“E.V.A” és l’Escala Visual Analògica del Dolor i també és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre ex-companyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic i crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l’ànima…

Cristina Genebat i Marc Artigau són els coautors, juntament amb Manrique, d’aquesta obra profunda i divertida on tampoc falta l’empatia, extravagàncies i alguns secrets inconfessables. El repartiment inclou els intèrprets Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca. Des de la formació de la companyia, les T de Teatre han creat una desena d’espectacles com Pequeños cuentos misóginos, Homes i Criatures! I han col·laborat amb directors com Javier Daulte i Alfredo Sanzol.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a uns preus de 30, 20 i 10 euros a la taquilla del teatre de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (pl. de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. També els dies d’actuació a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.