Dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Reus treballa per fer créixer la xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la ciutat a mesura que augmenta la demanda. L’Ajuntament ha completat la instal·lació de dos nous carregadors de càrrega ràpida de 50 kW. Concretament, s’han instal·lat al ca rrer de Jaume Vidal i Alcover i a la plaça de l’Estació, amb un pressupost d’adquisició i instal·lació de 70.000 euros.

En el cas del punt de recàrrega ràpida de la plaça de l’Estació, la nova instal·lació substitueix un punt de recàrrega del tipus convencional que hi havia fins ara, el qual es reubicarà properament a l’entorn del Pavelló Olímpic Municipal, on hi havia un carregador que ha quedat obsolet.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, afirma que “Reus té una de les xarxes de carregadors de vehicles elèctrics més potents de Catalunya, que se suma a altres incentius de la mobilitat elèctrica com la bonificació de la quota de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica dels vehicles amb motor elèctric o el suport a la comercialització d’aquests vehicles amb iniciatives com la mostra Velèctric”.

Amb la incorporació dels dos nous punts de càrrega ràpida, la xarxa pública d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, que gestiona Reus Mobilitat i Serveis, oferirà 16 estacions i podrà donar servei simultani a 32 vehicles. 4 d’aquests punts seran de recàrrega ràpida. En concret, els ubicats a la plaça de la Llibertat, la Riera Miró i els dos nous, a l’estació de trens i a l’estació d’autobusos.

Al Geoportal, el mapa de serveis de l’Ajuntament de Reus, es poden consultar tots els punts de recàrrega de vehicle elèctric a la ciutat, tant de titularitat pública com privada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.