Dos simuladors virtuals ofereixen noves experiències a La Fira Centre Comercial

Els amants de les noves emocions tenen aquesta setmana dos elements imprescindibles per gaudir-ne a La Fira Centre Comercial. A partir d’aquest dimarts dia 13 i fins el dissabte dia 17, es podrà experimentar amb l’Esfera Immersiva 360º que estarà instal·lada a la Planta Segona. Aquest simulador converteix l’espai esfèric en un cinema amb imatges a 360º i una visió diferent i innovadora oferint retransmissions de 20 minuts de durada. La possibilitat de passejar per l’astronomia, la geografia, les ciències naturals i o la navegació amb només creuar la porta de l’Esfera, fan que sigui un entorn fascinant on la imatge i el so juguen un paper molt important. Es podrà accedir a l’Esfera Immersiva, de 12 a 14 h i de 17 a 21h, presentant un ticket de compra de 10€ o més.

L’Esfera arriba a La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, en el marc de la campanya “Més Experiències” que també porta per als seus clients un segon simulador de realitat virtual, en aquest cas des del dimecres dia 14 i fins el dissabte dia 17. Es tracta del Birdly, un simulador que transforma a l’usuari en un ocell i li permet volar mentre descobreix paisatges naturals i ciutats a través de la realitat virtual, la tecnologia immersiva 360º i les ulleres 3D. Es tracta d’una vivència única i exclusiva que es podrà viure a la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial, de 12 a 14h i de 17 a 21h, presentant també un ticket de compra de 10€ o més.

La campanya “Més Experiències” està omplint el mes de novembre de realitat virtual i noves tecnologies com les competicions de drones que s’han pogut gaudir aquests dies a la Planta Segona o les activitats relacionades amb el cinema i Star Wars que arribaran ben aviat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.