Educació ambiental a Sarral

Des del servei de medi ambient del consell comarcal de la Conca de Barberà, s’han iniciat les activitats d’educació ambiental als centres educatius de la comarca. Les dues primeres activitats es van dur a terme amb èxit el dia 19 d’octubre a l’Escola Salvador Ninot de Sarral.


La primera activitat es va fer pels més petits, concretament els nens i nenes de P3, P4 i P5. Mitjançant el conte del Conillet i la llauna Màgica, van introduir-los al món del reciclatge, fent-los comprendre de manera lúdica la importància d’aquesta pràctica.


La segona activitat es va centrar en els estudiants de tercer de primària. A través de “l’entrevista del reciclatge”, vam promoure la reflexió sobre conductes en matèria de reciclatge i com podrien millorar-les. Aquesta activitat és fonamental per conscienciar els estudiants sobre la importància del reciclatge, sigui a l’aula o a les seves llars.

El divendres 20 d’octubre, van anar a la residència Jaume I a fer una xerrada pels treballadors sobre els residus que es generen dins la residència. Aquesta xerrada té com a objectiu augmentar la consciència ambiental i promoure pràctiques més sostenibles als grans productors de la comarca.
Aquestes activitats de sensibilització ambiental tant a les escoles com als negocis de la comarca tenen per objectiu fer un teixit més sostenible i transmetre uns valors de respecte i valor cap al medi ambient.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.