Educació viària a les escoles

L’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp, a través del conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit en matèria d’educació per a la mobilitat segura, ha dut a terme durant el curs escolar 2022-2023 diferents activitats d’educació viària en set centres de primària i ESO de la comarca: Riudoms, Cambrils, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Riudecols i Reus.
Les activitats han consistit en diferents tallers pràctics d’educació per la mobilitat segura amb bicicleta i ciclomotors, en les quals hi ha participat un total de 1.358 alumnes.

Promoure l’educació viària a les escoles
El principal objectiu d’aquest conveni és promoure l’educació viària en col·laboració amb les institucions públiques i les entitats privades a través de programes escolars que ofereixin experiències de circulació. Amb tot això es vol acostar als joves a situacions de conducció amb vehicles motoritzats, i disposar de les eines necessàries per a dur a terme una mobilitat segura en el seu dia a dia.

Aquest curs escolar 2023-2024 s’han fet les següents activitats en col·laboració amb TCC (Tècniques de Conducció i Control) a:
CENTRES 7 ALUMNES 1.358
INSTITUTS 2 Secundària 515
ESCOLES 5 Primària 843

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.