El 18 de juny s’obren les inscripcions per al casal d’estiu de primera infància previst per al mes d’agost a l’EBM El Marfull

El 18 de juny s'obren les inscripcions per al casal d'estiu de primera infància previst per al mes d'agost a l'EBM El Marfull

 

La Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, a través del centre de suport a les famílies de Mas Pintat, obre a partir del 18 de juny el període d’inscripcions del casal d’estiu de primera infància previst del 6 al 31 d’agost a l’Escola Bressol Municipal El Marfull. Enguany s’ofereixen 72 places. Les inscripcions es podran formalitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (carrer de Rosselló, 2).

El casal d’estiu s’adreça a infants de 0 a 3 anys i als seus germans (de 3 a 6 anys). Els casals oferiran un servei des de les 8:00 a les 15:00 h, amb la següent distribució horària:

  • Servei d’acollida opcional: de 8:00 a 9:00 h
  • Servei de casal: de 9:00 a 13:00 h (sense servei de menjador)
  • Servei de menjador: de 13:00 a 15:00 h (amb servei de menjador)

Per aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l’horari de l’àpat serà a les 12:00 h per tal que de 13:00 a 15:00 h puguin descansar si ho necessiten.

Les inscripcions es faran per setmanes fins a exhaurir places disponibles i en relació als horaris sol·licitats. Les setmanes en què s’organitza el casal són:

  • 1a setmana, del 6 al 10 d’agost
  • 2a setmana, del 13 al 17 d’agost
  • 3a setmana , del 20 al 24 d’agost
  • 4a setmana, del 27 al 31 d’agost

Els preus del casal es mantenen igual que l’any passat: servei d’acollida, 12 euros per setmana; servei de casal, 36 euros per setmana i servei menjador, 30 euros per setmana.

La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, ha recordat que l’organització del casal d’estiu de Mas Pintat a l’EBM El Marfull respon a un interès social que queda palès en la importància educativa de la franja dels 0 a 3 anys com a base dels futurs aprenentatges dels infants, en la tasca de socialització intrínseca en els espais educatius adreçats a la primera infància i, especialment en el mes d’agost, en la voluntat de facilitar la conciliació entre la vida familiar i laboral de les famílies amb infants d’edats primerenques, que per la seva organització familiar tenen la necessitat de treballar durant el mes d’agost.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.