El Baix Camp distribueix 4314 targetes moneder a infants amb beca menjador

4314 targetes moneder

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de la comarca estan distribuint 4314 targetes moneder per tal que els nens i nenes beneficiaris d’una beca menjador puguin continuar gaudint d’aquest ajut malgrat el confinament per l’estat d’alarma i el tancament dels centres educatius.

Els pares, mares o tutors/es dels infants rebran instruccions des de l’Ajuntament del seu municipi sobre la manera en què se’ls lliurarà una targeta moneder. La targeta inicialment està carregada amb 40 euros, a raó de 4 euros/dia, per cada dia lectiu en què l’escola està tancada. La Generalitat de Catalunya carregarà automàticament la targeta a mida que es vagi allargant l’estat d’alarma i, per tant, els dies que les escoles es mantinguin tancades.

En el cas dels infants de Reus i Cambrils, les targetes es distribuiran d’acord amb les protocols i els plans de contingència específics decretats per aquests dos ajuntaments. Concretament, Reus distribuirà 2.644 targetes moneder i Cambrils 813 i els mateixos ajuntaments contactaran amb les famílies dels nens i nenes beneficiaris per donar-los les instruccions de recollida.

Les targetes es poden fer servir per comprar aliments en qualsevol establiment d’alimentació del país que tingui un sistema de pagament amb TPV.

Amb aquesta mesura és vol garantir als menors beneficiaris d’ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria la continuïtat d’aquests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel SASTS-CoV-2.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.