El Camp de Mart es transforma per rebre la Fira Halloween

Els amants de les bruixes, la màgia, l’esoterisme i els misteris tindran l’ocasió de viure en un ambient ple de tots aquests elements a la Fira Halloween que es durà a terme del 16 al 18 de novembre als jardins del Camp de Mart de Tarragona. Seran tres dies plens de sorpreses i moltes emocions terrorífiques, amb la presència de moltes parades que oferiran als assistents tot tipus de productes. S’hi podran comprar objecte de decoració, regals per a la llar, roba i complements, bijuteria, productes d’alimentació artesans i moltes altres coses. Per als qui vulguin saber el seu futur, hi haurà moltes sorpreses i espais preparats.

La Fira Halloween estarà oberta els tres dies, del 16 al 18 de novembre, des de les 10h del matí i fins les 21h de la nit. Com a complement a la presència de les parades, el públic gaudirà d’un calendari d’activitats molt diverses. El divendres dia 16, a les 19.30h, l’arpa de Sergius oferirà una actuació plena de terror i emoció. El dissabte dia 17 al migdia, a les 12.00h, el so de la batucada Els Engrescats recorrerà tot l’espai de la Fira Halloween i al vespre, a les 19.30h, serà el moment per l’aparador encantat i de terror magnífic.

El diumenge dia 18, la música dels Soul Man Quartet salvarà les ànimes dels presents amb ritmes coneguts i que s’enganxen. I a les 18.30h arribarà la màgia terrorífica amb el Mag Pell. Durant els tres dies de la Fira, hi haurà també jocs de fusta tradicionals i un photocall per immortalitzar el moment. L’entrada a la Fira Halloween serà gratuïta i l’activitat és oberta a tots els públics.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.