El Camping & Resort Sangulí Salou guanya, per segon any consecutiu, el premi al Camping de l’Any 2019

El premi ha estat en la categoria de millors allotjaments

L’atorga l’ANWB, el Real Automòbil Club Holandès, que compta amb més de 4 milions d’usuaris.

El Camping & Resort Sangulí Salou ha guanyat, per segona vegada consecutiva, el premi ANWB al Camping de l’Any 2019 en la categoria dels Millors Allotjaments. Aquest any, l’elecció del Camping de l’Any 2019 ha estat per primera vegada una elecció pública completa. Més de 35.000 vots van ser emesos pels usuaris de l’ANWB. Així, el Sangulí va rebre el premi l’any 2018 gràcies a les inspeccions independents per part de la institució, i l’any 2019 gràcies a les votacions de les famílies i usuaris de càmpings del club. El premi l’atorga l’ANWB, associació neerlandesa dedicada a la mobilitat, el turisme i l’oci des de l’any 1883 i que compta amb més de 4 milions d’usuaris.

En total, en aquesta edició s’entregaven tres premis en tres categories diferents: els millors allotjaments, el millor càmping familiar i el càmping més verd. A cada categoria, hi havia el guanyador nacional i el guanyador Europeu. Dels vint establiments finalistes, deu eren dels Paisos Baixos, dos d’Espanya, quatre de França, dos d’Alemanya, un de Suècia i un de Luxemburg. Les categories diferents:

A més a més, el Camping & Resort Sangulí Salou ha estat reconegut, un any més, com un dels millors càmpings d’Europa. Per una banda, ha aconseguit la certificació Top Camping 2019, la qual també atorga l’ANWB. D’altra banda, ha tornat a aconseguir la certificació internacional SuperPlatz 2019 per als càmpings de 5 estrelles. Aquest reconeixement l’atorga, cada any, la prestigiosa guia alemanya ADAC, l’associació més gran d’automobilistes d’Europa. Compta amb més de 18 milions d’integrants, els quals són els qui decideixen quins són els millors càmpings. El fet que aquesta entitat agrupi a tants campistes alemanys, aporta encara més valor i representativitat als resultats. El fet de ser un dels seleccionats en aquests llistats suposa tot un reconeixement en el sector.

El Camping & Resort Sangulí Salou ha aconseguit revalidar per segon any consecutiu el premi als millors allotjaments gràcies a la tematització que es viu en tot el seu recinte. El Sangulí busca una història sobre la qual pilotar una experiència. A partir d’aquí, s’intenta plasmar la identitat de l’empresa buscant inspiració en altres mons. En total, són 12 tipologies d’allotjaments inspirats en l’Àfrica, el Carib, la Polinèsia i la Mediterrània. A més, seguint amb la filosofia del Sangulí, tots els allotjaments segueixen criteris de sostenibilitat. Una gran oferta que, sumada a una bona feina interna i a una excel·lent oferta en serveis, instal·lacions i activitats, fan que les vacances al Sangulí siguin tota una experiència per als usuaris on la qualitat, en el seu sentit més ampli, és la seva raó de ser.

Sobre el Camping & Resort Sangulí Salou

El Camping&Resort Sangulí Salou és, actualment, un dels millors càmpings d’Europa. Amb 45 anys d’història i 30 hectàrees de superfície, compta amb una gran zona d’acampada amb parcel·les de fins a 145 metres quadrats; totes elles equipades amb les millors prestacions. També compta amb una zona Resort diferenciada en quatre àrees les quals recreen diversos paisatges amb una ambientació específica en cadascun d’ells. Cada zona de Resort compta amb diferents tipus d’allotjament: els lodges i safari tents de la zona Àfrica, les viles de la zona Carib, els bungalows de la zona Polinèsia i els Mobilhomes de la zona Mediterrània. En la seva oferta comercial, i sempre atent als suggeriments dels usuaris, compta amb 5 zones de piscines temàtiques, bars, restaurants i 2 Beachs Clubs amb la millor oferta gastronòmica de la zona; tot sempre amb el suport d’un excepcional equip d’animació. A més a més, continua amb la política PetFriendly, s’ha establert una zona d’esbarjo per als animals dels campistes que oferirà, entre altres coses, una piscina per a gossos amb dutxes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.