El Casal d’Estiu de Mas Pintat bat rècords amb més d’un 90% de places ocupades aquest agost

El Casal d’estiu de Primera Infància organitzat per la Regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus es troba en l’equador de la seva organització i a dues setmanes per la seva finalització. Des de la seva obertura a principi d’agost ha arribat a més d’un 90% de places ocupades amb les franges d’edat de nadons fins a infants de tres anys i germans fins a sis anys.

El regidor de Salut i ciutadania, Òscar Subirats, explica que les mesures estan funcionant molt bé. Destaca el compliment de les mesures de seguretat de la COVID-19 seguint els protocols per part del personal educatiu i de manteniment i que aporten la seguretat i confiança a les famílies en aquest casal d’estiu.

Com cada estiu, el casal ha organitzat les activitats pedagògiques, dinàmiques i engrescadores, a partir d’un fil conductor, que en aquesta ocasió ha estat Festa Major. Els gegants, la mulassa, els nanos formen part de les activitats previstes del casal, amb la finalitat principal d’oferir un entorn de gaudi per als infants.

El Casal d’Estiu de primera infància 2021 de Mas Pintat ha ofert aquest any 40 places per a la prestació del servei de casal durant tot el mes d’agost en les quatre setmanes de durada.

El servei s’està oferint des de dilluns a divendres, des del 2 d’agost fins al 27 d’agost, realitzant-se en l’equipament de l’escola bressol municipal, l’EBM El Marfull i atès que està situada al mateix edifici que Mas Pintat, i amb la següent distribució horària:

-Servei d’acollida opcional: de 8:00 h a 9:00 h

-Servei de casal: de 9:00 h a 13:00 h (sense servei de menjador)

-Servei de menjador: de 13:00 a 15:00 h 

En aquest casal es poden inscriure infants nascuts l’any 2021 (mentre tinguin les setze setmanes complertes), el 2020, al 2019 i al 2018, i germans d’aquests infants que hagin nascut els anys 2017, 2016 i 2015.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.