El Centre Cívic Llevant acull una exposició de l’aquarel·lista reusenc Ramon Juncosa

El Centre Cívic Llevant acull una exposició de l’aquarel·lista reusenc Ramon Juncosa

El Centre Cívic Llevant acull durant els mesos de febrer i març una exposició d’aquarel·les de l’artista reusenc Ramon Juncosa Roselló.

L’exposició, que es pot visitar des d’avui, està oberta al públic de dilluns a divendres de les  8.30 hores del matí a les 21 hores del vespre. 

Nascut el 1940, Ramon Juncosa és un apassionant de la pintura amb aquarel·la i porta tota la vida pintant. La seva primera exposició la va fer l’any 1962 a Saragossa i la segona al 1963 al Centre de Lectura de Reus, on ha exposat en nombroses ocasions. Els seus quadres han estat exhibits a Tarragona, Valls, Montblanc, Girona, Vic, Osca, Múrcia, Tortosa, Capafonts, Olot, Madrid, Terol, Barcelona, etcètera. Part de la seva extensa obra està repartida en col·leccions públiques i privades.

Avui, al seus 80 anys i afectat per una malaltia degenerativa des de fa 25 anys, continua pintant cada dia a l’estudi de casa seva, a la Riera Miró, amb la mateixa passió i capacitat creativa de sempre. Ara fa quatre anys, al febrer del 2017, el Centre Cívic Llevant ja va acollir la seva obra. 

Aquesta exposició forma part de la programació estable d’exposicions de la Xarxa de Centres Cívics de Reus, que al llarg de l’any acull mostres artístiques i divulgatives de diferents persones, col·lectius i entitats de la ciutat i de l’entorn.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.