El Centre de Lectura de Reus reobre la sala Fortuny amb l’exposició «Empremtes» de Béatrice Bizot

El Centre de Lectura de Reus reobre la sala Fortuny amb l’exposició «Empremtes» de Béatrice Bizot

Després de tancar les instal·lacions al públic per la crisi de la Covid-19, el Centre de Lectura de Reus reobre una exposició d’escultura que acull la sala Fortuny

El Centre de Lectura de Reus reobre aquest dilluns 8 de juny la sala Fortuny, on està exposada la mostra «Empremtes», de l’escultora Béatrice Bizot. L’exposició es va inaugurar el 6 de març però només es va poder visitar una setmana, ja que el Centre de Lectura va haver de tancar per les mesures de confinament decretades per la pandèmia de la covid-19. L’exposició es podrà visitar d’11.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00 h. Les persones interessades a fer-ho hauran de portar mascareta i seguir les corresponents mesures de distància i seguretat.

En el procés gradual de desconfinament que està seguint, el Centre de Lectura amplia també, a partir del 8 de juny, els serveis de la Biblioteca de l’entitat. En concret, s’admetrà la consulta en sala de documents que estiguin exclosos del servei de préstec. Tots els serveis que ofereix la Biblioteca del Centre de Lectura des de l’inici del procés de desconfinament estan reservats només per als socis i s’han de concertar amb cita prèvia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.