El Centre MQ presenta un nou servei de podologia digital

El Centre MQ ha presentat als mitjans de comunicació el nou servei de podologia digital, un servei pioner al Camp de Tarragona que s’emmarca en l’estratègia de diversificació de serveis del Centre MQ. El servei va entrar en funcionament fa unes setmanes a les instal·lacions del carrer Gaudí i està previst que s’activi també a les de l’edifici del Vapor Vell a mesura que vagi generant demanda.

El regidor de Salut de l’Ajuntament de Reus, Óscar Subirats, ha posat en valor que “aquest servei és un exemple de l’estratègia de diversificació del Centre MQ per oferir als ciutadans cada cop un catàleg més ampli que doni resposta a les seves necessitats”. En aquest sentit, Subirats ha destacat que “integrar serveis de valor afegit com aquest és una demostració que el Centre MQ està atent a les tendències de mercat, un fet molt important en termes de competitivitat”.

Per la seva banda, la gerent del Centre MQ, Gemma Espigares, ha posat l’accent en què “el nou servei demostra també que “estem incorporant les darreres tecnologies dins del procés de transformació digital, que permet grans avenços en el camp de la salut”. Espigares ha destacat  que “apostem per partners com Podoactiva, que són una garantia de professionalitat que ens permet mantenir i pujar el llistó dels estàndards de qualitat que són la nostra bandera”.

Un servei pioner

El servei de podologia digital que presta Podoactiva representa un gran avanç en precisió, agilitat i comoditat per al pacient. Els dispositius fan una anàlisi de la petjada i la distribució de pressions per detectar possibles patologies presents o futures i dissenyar tractaments. Podoactiva té una patent mundial del seu escàner 3D, que permet confeccionar plantilles amb un motlle virtual que elimina el marge d’error que tenen els sistemes tradicionals.

L’empresa Podoactiva és un referent a nivell de l’Estat i col·labora amb el Comitè Olímpic Espanyol o la selecció espanyola de futbol, entre d’altres estaments esportius. Miguel Subirà, gerent de l’empresa, ha posat el focus en que “amb el nostre servei millorem la qualitat de vida gràcies a la informació que ens dona la tecnologia, que ens permet prevenir i tractar patologies tant a nivell d’esportistes com de la societat en general”. Subirà ha apuntat que “és molt important el treball multidisciplinar que podem fer al Centre MQ, coordinant-nos amb àrees com traumatologia, medicina de l’esport o pediatria, és un luxe formar part d’aquest equip i aportar valor”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.