El cicle ‘Escales’ transporta els concerts del TGN JAZZ a Tarragona, Reus, Torredembarra, Altafulla i La Nou de Gaià

El festival TGN JAZZ surt de l’àmbit estricte del Teatre Magatzem i s’obre a diferents localitats del Camp de Tarragona. La cita amb aquest estil musical pren, aquest mes de juny, el nom d’Escales per parlar-nos d’un nou cicle de concerts que, durant el mes de juny, es duran a terme a localitats com Tarragona, Reus, Torredembarra, Altafulla i La Nou de Gaià.

Amb aquest nou programa musical, el festival TGN JAZZ es manté com a referent en la programació de músiques amb improvisació al territori. Amb aquest nou cicle  Escales vol ampliar el radi del seu abast, sumant el valor patrimonial d’espais del Camp de Tarragona a la qualitat contrastada del artistes que formen part de les seves programacions.

D’aquesta manera, Escales manté els eixos de programació característics de TGN  JAZZ: la combinació de la delicadesa del jazz i altres músiques improvisades amb la contemporaneïtat i la incorporació d’artistes locals i internacionals en espais emblemàtics de les nostres comarques.

Els espais i els artistes han estat triats amb cura, tenint en compte les sonoritats, els formats i mantenint sempre les garanties sanitàries per tal de poder oferir al públic unes activitat culturals segures, que compleix amb tots els protocols Covid degudament establerts.

El cicle ha estat possible gràcies al suport i la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Torredembarra, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament d’Altafulla, l’Ajuntament de La Nou de Gaià i l’Associació Cultural Anima’t Cooperativa Tarraconense.

Concerts previstos

Aquestes són les actuacions que es duran a terme en el marc del cicle ‘Escales’ del TGN JAZZ:

Dissabte 5 de Juny a les 20h
Fronterazul al Teatre el Magatzem de Tarragona.

Dissabte 12 de juny a les 20h
Magalí Sare & Manel Fortià al Pati del Castell Luís d’Icart de Torredembarra.

Dissabte 19 de juny a les 20h

Gökhan Sürer Quintet
als Jardins de Casa Rull de Reus.

Dijous 24 de juny a les 19h
Rita Payés & Joan Fort a la Plaça de l’Església d’Altafulla.

Dissabte 26 de juny a les 20h
Olga Pes als Jardins del Castell de La Nou de Gaià.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.