El CIMIR recull imatges sobre el confinament per fer una exposició

El Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) del Museu de Reus engega una proposta en el marc del programa d’activitats Reus@Casa per tal de recollir fotografies dels ciutadans de Reus i el Baix Camp i poder-ne fer una exposició posteriorment.

Daniel Recasens, regidor de Cultura, explica que “engeguem una proposta participativa per tal de poder documentar com la ciutadania viu aquest confinament des del primer dia i convertir-ho en una iniciativa cultural i que esdevindrà part del patrimoni documental de la ciutat”.

Totes les persones que hi vulguin participar han d’enviar les fotografies per correu electrònic a cimir@reuscultura.cat i posar-hi títol, el nom del fotògraf, el lloc on s’ha fet la fotografia i també un comentari al voltant de la imatge o del moment que l’ha propiciada. També cal que omplin el formulari dels drets d’imatge que poden descarregar-se en aquest link

Es pretén recollir imatges del dia a dia de les persones, del teletreball, dels jocs, del que es veu per la finestra, fent el dinar, de la feina per a totes les persones que es dediquin als serveis essencials, … qualsevol imatge que reflecteixi com la ciutadania està vivint aquesta situació de confinament.

De totes les imatges rebudes, l’equip del Centre de la Imatge Mas Iglesias en farà una selecció setmanal i es publicaran a les xarxes socials de @ReusCultura. A més, s’introduiran a la base de dades del CIMIR de fotografia per tal de documentar el confinament.

La voluntat final és que, un cop superada la situació al voltant de les restriccions de prevenció pel COVID-19 i quan el calendari d’exposicions ho permeti, es pugui fer una gran exposició al mateix Centre de la Imatge amb una àmplia selecció de les imatges enviades per la ciutadania. L’activitat s’ha batejat com “El Baix Camp confinat”. Per a més informació es pot consultar la web del Museu de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.