El cinema i les noves experiències arriben a La Fira Centre Comercial al mes de novembre

Reus, octubre de 2018. La Fira Centre Comercial continua la seva campanya Més Fira i ara proposa un mes de novembre ple de noves experiències, tecnologia avançada i cinema entre altres activitats. Sota el lema de “Més Experiències”, la primera proposta al voltant del cinema arribarà els dies 5 i 6 de novembre amb un concurs de curtmetratges que protagonitzaran els alumnes de l’ECIR, Escola de Cinema de Reus, a l’interior de La Fira Centre Comercial. Seran equips de tres persones i l’equip guanyador s’endurà una beca de 1.000 euros per alumne. Tots els curtmetratges es podran veure en la Gala final del 24 de novembre als cinemes Axion.

Per altra part, del 19 al 21 de novembre a la Planta Baixa es podrà gaudir de La Fira Studios que oferirà a tothom que ho desitgi la possibilitat de sentir-se com un actor de cinema i ser el protagonista d’una escena. A més, es podrà entrar a formar part de la base de dades de l’ECIR per a la recerca de nous talents. La Fira Studios es complementarà amb un Taller de maquillatge i caracterització de cinema i fantasia.

Els amants de la saga Star Wars també estan d’enhorabona perquè del 19 al 24 de novembre podran gaudir de l’exposició de repliques i diorames basades en aquestes pel·lícules que s’ubicarà a la Planta Segona. A més, el 24 de novembre, la Legió 501 de Star Wars desfilarà per tots els espais de La Fira Centre Comercial.

Altres accions previstes al voltant del cinema seran tres Master Class gratuïtes que es faran a una de les sales dels cinemes Axion. Primer hi haurà una xerrada sobre els efectes visuals a càrrec de Luis Tinoco, el 20 de novembre; i després arribarà el cineasta Fernando Truyols amb una xerrada sobre direcció cinematogràfica, el 22 de novembre. La tercera Master Class la realitzaran diferents actors i actrius de doblatge els dies 20 i 22 de novembre i en les quals hi podran participar, doblant en directe diverses escenes, els visitants de La Fira Centre Comercial que ho desitgin.

Però el calendari d’accions de la campanya Més Experiències no acaba aquí i té encara més propostes atractives. Del 5 al 10 de novembre, La Fira Centre Comercial acollirà curses de Drones en un circuit que s’instal·larà a la Planta Segona. Cada migdia hi haurà exhibició de pilots professionals i a les tardes hi podran participar els visitants que tinguin tiquet de compra. Per altra part, els amants del motor tindran una cita amb el Rally Costa Daurada Legend que es farà els dies 9 i 10 de novembre i que tindrà diverses activitats. Uns dies abans, de l’1 al 3 de novembre, hi haurà un photocall a la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial, el dia 3 es podran veure dos vehicles que estaran exposats a la Plaça de l’Univers i, finalment, el reagrupament de tots els vehicles tindrà lloc el dia 9 a les 19h en aquesta mateixa plaça.

Per aquells que vulguin tastar d’a prop la realitat virtual, La Fira Centre Comercial els ha preparat dues propostes. Del 12 al 14 de novembre, a la Planta Baixa, hi haurà el simulador de vol Birdly; i del 15 al 17 de novembre es podrà gaudir a la Planta Segona de l’Esfera Inmersiva que proposa viure una experiència de realitat virtual 360 o. .

Amb totes aquestes novetats, La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, dóna continuïtat al programa Més Fira que es va iniciar al setembre amb propostes al voltant de la moda i va continuar a l’octubre amb accions al voltant de la salut i els hàbits saludables.

Programa d’Activitats 

Segueix-nos a les xarxes socials:

Facebook: www.facebook.com / LaFiraCentreComercialReus

Twitter i Instagram: @CCLaFira

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.