El Círcol presenta la seva programació pel darrer trimestre d’aquest 2022

El Círcol inaugura la temporada de tardor 2022-23 amb la conferència ‘la Vanguardia en temps confusos’  a càrrec de Jordi Juan director de la Vanguardia. Serà la primera d’un seguit de conferències enfocades a repassar el pols polític i, especialment econòmic del moment actual. A Jordi Juan el seguiran, els presidents de les principals associacions empresarials del país: Antoni Cañete, president de PIMEC, el 9 de novembre i Josep Sánchez Llibre, president de Foment, el desembre.

En declaracions de la presidenta d’El Círcol Patrícia Terradellas “un dels objectius que ens hem proposat de cara a aquest cicle de conferències és posar a l’abast dels nostres socis i seguidors les claus que permetin analitzar conèixer i entendre el moment que estem vivim mitjançant veus autoritzades i rellevants” així mateix afirma que “en un moment de recessió econòmica i d’inquietud empresarial, estem segurs que poder escoltar als presidents de les dues principals patronals contribuirà a fer-ho”

Seguint les commemoracions  l’Any Ferrater, Ramon Gomis acompanyat de Fina Masdéu ens parlarà de la faceta més personal a ‘Gabriel Ferrater la llegenda’ el proper 17 d’octubre

Pel que fa al món literari la novetat més important és ‘Tots els noms d’Helena’ de Maria de la Pau Janer, que després de set anys sense escriure, el 24 de novembre serà a Reus amb nova novel·la. També es presentarà el llibre sobre Antonio Pont. Segons la presidenta, Patrícia Terradellas  ‘ens fa especial il·lusió presentar a El Círcol un llibre que versa sobre la figura d’un soci, Antoni Pont, personalitat reconeguda arreu tant per la seva faceta empresarial com associativa’. Ignacio Buqueras, presenta  el recull ‘Gaudí en Madrid’ i, finalment, el reusenc, Xavier Bagés presenta el seu llibre guanyador de l’accèssit del 34è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ‘Si fa massa vent’

En el capítol d’exposicions l’Associació Salut Mental Dr.Tosquelles exposa del 19 d’octubre al 4 de novembre el ‘Recull de la vida del Dr Tosquellas’

La música està representada per la conferència sobre ‘Don Giovani’ ‘de Ekaterina Kàtcheff prèvia a l’òpera del dimarts, 15 de novembre al Teatre Fortuny i els concerts, en col·laboració amb l’ACR, al Saló de ball d’El Círcol de Miquel Bonal, David Rodríguez de la Peña i el Kambrass Quintet.

Dins l’apartat jove, Beer & Business ens presenta tres joves valors reusencs que explicaran les seves experiències laborals: Marc Oliva, CEO de GO Motor, Bea Mesas d’Incapto Cafè i Roger Lascorz, enginyer a la NASA.

Passant al món dels balls de saló i després de l’èxit de les classes de tango de la darrera temporada, El Círcol recupera les classes de tango, a més de seguir amb les danses llatines.

Últim capítol és el Bridge, joc emblemàtic i de gran tradició a la casa amb classes continuades d’iniciació i perfeccionament i del qual els dies 11 i 12 de novembre, se’n celebrarà el 47è Torneig Internacional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.