El Club Nàutic de Cambrils acull la travessia solidària ‘Malalts d’Aigua’

El grup de nedadors i nedadores ‘Malalts d’Aigua’, encapçalat per Jordi Cervera, organitza una travessia solidària per recaptar fons en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. El col·lectiu s’ha marcat també com objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia i a la necessitat d’un servei d’atenció específic a les comarques de Tarragona per les persones que la pateixen.
Per Jordi Cervera el més important és que amb la col·laboració de tots es facin possibles objectius com aquest.
Una dotzena de nedadors i nedadores participaran en aquest repte solidari i cobriran per relleus els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils. El celler Clos Galena s’ha implicat totalment en l’acció solidària i destinarà un euro de cada ampolla venuda fins a final de 2021 dels seus vins ‘Secrets de Mar’ a la Fundació Miquel Valls.
L’acte de presentació de la travessia solidària ha tingut lloc aquest 1 de maig a les instal·lacions del CNCB i ha comptat amb la presència de l’exporter i exentrenador de futbol, Juan Carlos Unzué, diagnosticat d’ELA l’any 2019. Ell ha assegurat que li encanta que a través de l’esport es facin projectes d’aquest tipus, ja que l’esport transmet empatia, solidaritat i treball en equip.
En la presentació també hi ha participat l’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la responsable de comunicació de la Fundació Miquel Valls, Anna Rigola; la gerent del celler Clos Galena, Merche Dalmau i el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú.
El Club Nàutic Cambrils se suma al repte i col·laborarà activament en l’organització i promoció de l’esdeveniment, que tindrà lloc el proper mes d’agost. El President del Club Nàutic Cambrils, Ramón Vallverdú, ha destacat que el Club no dubta en col·laborar amb esdeveniments solidaris, ja que també estan presents en els valors i fonaments dels Club.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.