El Clúster TIC Catalunya Sud i la Cambra de Comerç refermen la seva aposta pel Digital Impulse Hub

El Clúster TIC Catalunya Sud i la Cambra de Comerç de Reus han refermat el seu compromís de treball conjunt per la creació del Digital Impulse Hub de Catalunya. La candidatura que es planteja des de Catalunya suposa una aliança sense precedents que uneix cambres de comerç, universitat, administració local i entitats que representen les empreses privades, com és el cas del TIC Sud, per ajudar a digitalitzar les pimes i l’administració local de Catalunya.
El Digital Impulse Hub de la Catalunya Sud és una aposta estratègica pel foment de la transformació digital i la digitalització de la indústria i el sector comercial.
Aquet projecte contempla també la formació i capacitació digital, a més del creixement de les start-ups digitals; a la vegada que potencia la innovació i la competitivitat internacional de les petites i mitjanes empreses.
Des de les comarques del Camp de Tarragona, el Clúster TIC Catalunya Sud i la Cambra de Comerç de Reus treballen de manera conjunta per l’impuls de la iniciativa de la qual també formen part les Cambres de Tarragona, Tortosa i Valls, així com l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.
La materialització del projecte permetrà accedir a fons del Digital Europe Program orientats a fomentar la digitalització de les empreses i les persones. En aquest sentit, el Clúster Mànager del TIC Sud, Sergi Novo, ha destacat la importància de la cooperació entre l’àmbit públic i privat “per seguir avançant en la transformació digital de les empreses i administracions aplicant serveis i solucions tecnològiques
facilitades pel sector TIC del territori”.
Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha assegurat que aquesta nova col·laboració “posa en valor, més enllà de l’objecte concret que persegueix, l’aposta que la corporació va realitzar, des del primer dia, per potenciar generosament el Clúster TIC Sud. Un impuls que vam articular en plena sintonia amb l’Ajuntament de Reus i que subratlla la capacitat de fer xarxa
entre dues realitats que juntes sempre són capaces d’articular sumes que multipliquen en benefici de la competitivitat i lideratge del nostre territori”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.