El Clúster TIC Catalunya Sud presenta les línies estratègiques de futur a les seves empreses associades

El Clúster TIC Catalunya Sud ha celebrat aquest dimecres 27 d’octubre la seva Assemblea General de socis i sòcies a Reus. Al llarg de la mateixa es detallaran les activitats realitzades en el darrer any i es compartirà amb els associats les línies estratègiques de futur del TIC Sud. Així mateix, l’Assemblea servirà per presentar oficialment al nou Clúster Manager, Sergi Novo.
Tot just després de l’Assemblea, els socis i sòcies del Clúster TIC Catalunya Sud participaran d’una jornada de treball que inclourà una xerrada sobre gestió de talent en remot a càrrec de Marc Fenollosa, Wholesale Director de Mango.

La d’aquest dimecres 27 d’octubre és la primera trobada presencial de les empreses associades al Clúster des de l’inici de la pandèmia, ja que la situació sanitària no ho havia permès fins ara. Des del Clúster TIC Catalunya Sud destaquen la importància d’aquesta jornada, tenint en compte que des de gener de 2020 una vintena de noves empreses s’han incorporat al TIC Sud. És, per tant, una gran oportunitat per enfortir les relacions entre les empreses associades i potenciar possibles col·laboracions entre empreses del territori. En aquest sentit, el president del TIC Sud, Pablo Mazón, ha destacat que “entrem en una nova etapa pel Clúster, és moment de fer-se gran i créixer juntament amb les empreses que formen part del projecte”.

El Clúster TIC Catalunya Sud compta actualment amb un seixantena d’empreses i institucions associades i manté el seu compromís de treball constant per posicionar la Catalunya Sud com un Hub Tecnològic de referència a Europa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.