El Complex Esportiu Futbol Salou amplia l’acord de col·laboració amb la FCF quatre anys més

Complex Esportiu Salou

El Director General, Xavier Blasi, i el President del FCF, Joan Soteras, han signat el nou conveni que permetrà la utilització d les instal·lacions del complex i la resta de serveis associats.

El Complex Esportiu Futbol Salou i la Federació Catalana de Futbol han ampliat, aquest matí, el seu acord de col·laboració per als propers quatre anys. El Director General del Futbol Salou, Xavier Blasi, i el President de la FCF, Joan Soteras, acompanyat pel vicepresident de la FCF i delegat de Tarragona, Josep Vives, han signat el nou conveni que permetrà a l’ens federatiu la utilització de les instal·lacions esportives del Futbol Salou , així com la resta de serveis associats.

La renovació de l’acord estableix una millora de les condicions per les dues parts, a través de la qual l’FCF podrà organitzar als camps de Futbol Salou partits i entrenaments de les seleccions catalanes i territorials, tant de futbol com de futbol platja, a més d’esdeveniments com les Trobades Territorials de futbol femení.

A la vegada, el conveni inclou la cessió de les aules de formació del Futbol Salou per realitzar cursos de l’Escola Catalana d’Entrenadors, o la possibilitat d’allotjament al Cambrils Park Resort per als participants de les diferents activitats.

En l’acte, on també han estat presents els directius de l’FCF Ricardo Pacheco i Rafa Pinedo, s’ha descobert una placa commemorativa amb la imatge de l’FCF i de Futbol Salou, ubicada a les noves oficines del Complex Esportiu Futbol Salou.

Un complex de referència en el món del futbol
El Complex Esportiu Futbol Salou és un equipament de referència en el món del futbol. En l’actualitat, disposa d’una quinzena de camps de futbol i futbol platja homologats: dos de gespa híbrida; tres de natural; set d’artificial; un de futbol-7 i dos de futbol platja—, i s’ha convertit en l’escenari de diversos tornejos i stages d’equips professionals i seleccions, amb un flux de més de 20.000 esportistes a l’any per les seves instal·lacions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.