El Consell Comarcal participa en la jornada del projecte de declaració del parc natural de les muntanyes de Prades

El passat divendres es va dur a terme al Consell Comarcal una jornada de treball en la que hi va assistir la presidenta Carme Pallàs i l’Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona.
La benvinguda va ser a càrrec de la presidenta i seguidament, els tècnics del departament van explicar el projecte de declaració del parc natural de les muntanyes de Prades i l’aprovació del seu pla de protecció.
Va ser una presentació, però també una jornada de treball en la que hi van participar diferents alcaldes de la comarca, de les poblacions d’altres comarques que també entren dins la zona de les muntanyes de Prades i el vicepresident de la Diputació de Lleida.

Durant la presentació van parlar de diferents temes, del calendari a seguir, de les accions que s’hauran de fer des del territori i els municipis amb la participació dels ajuntaments, les entitats i les persones.

Es tracta d’un projecte molt important que es farà en diferents fases i que es preveu sigui des del 2022 al 2025.

La presidenta Carme Pallàs ha declarat que “és un projecte viu, engrescador i molt rellevant. Hi hem de donar suport des de totes les institucions, però caldrà un treball i una implicació de tots els agents del territori per a poder arribar a consensos, perquè aquest projecte es pugui culminar. És tot un repte i una gran oportunitat, que haurem d’aprofitar amb mostres de solidaritat i empatia”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.