El Consell Esportiu del Baix Camp es prepara per reprendre les competicions

El Consell Esportiu del Baix Camp es prepara per reprendre les competicions

El Consell Esportiu del Baix Camp es prepara per iniciar ben aviat les competicions dels Jocs Esportius Escolars i també d’adults que fins ara estaven suspeses. L’anunci que entrarà en vigor a partir del 15 de març i que modificarà les mesures per la contenció del brot epidèmic de Covid-19 a Catalunya, permetrà la competició dels menors de setze anys i d’aquesta forma podran posar-se en marxa les activitats dels Jocs Esportius. En l’àmbit general la recomanació serà iniciar la programació oficial de tots els esports després de la Setmana Santa, prioritzant les competicions dins de la pròpia Comarca o Regió Sanitària del Camp de Tarragona que agrupa les comarques del Baix Penedès, Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà, Priorat i Baix Camp). A partir de dilluns 15 de març els consells esportius iniciaran el procés de confirmació d’equips per als esports d’associació com futbol-7, bàsquet, handbol, futbol-sala i voleibol, així com la resta d’inscripcions de l’àmbit individual que es puguin fer com natació, gimnàstica rítmica, atletisme, escacs, patinatge, bitlles, bàsquet, tenis taula, bàdminton, judo, karate o altres.

A les competicions podran prendre part tots els esportistes que tinguin tramitada la llicència a través del seu consell esportiu respectiu, i s’espera el decret del DOGC per conèixer millor els detalls relatius a la presència de públic, un tema que deurà decidir finalment el gestor de la instal·lació . En tots els esports s’estarà obligat a seguir el Protocol de Represa de les Activitats Esportives i Competicions de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, on queden definits tots els aspectes relatius a les inscripcions, grups estables, traçabilitat, ús d’instal·lacions, ús de mascareta, accions a realitzar en cas de la detecció davant d’un possible positiu, etc.

Ernest Aymamí, president del Consell Esportiu del Baix Camp, creu que és molt important posar en marxa l’activitat, “perquè fer esport és segur i saludable, i cal intentar donar el màxim de sortida a la competició dels Jocs Esportius des d’ara fins a l’estiu, seguint sempre les mesures bàsiques de protecció per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la Covid-19”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.