El Consell Esportiu del Baix Camp organitza un curs de socorrisme

Consell esportiu Curs Socorrisme

El Consell Esportiu del Baix Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, organitzarà un Curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, en SOCORRISME EN INSTAL·LACIONS AQUÀTIQUES.

Aquest curs està adreçat a persones majors de 16 anys i desocupades que vulguin acreditar les seves competències professionals en Salvament i Socorrisme aquàtic.

Les classes seran presencials i es realitzaran a l’Hospitalet de l’Infant, de febrer a juny de 2022, els dilluns, dimecres i divendres a la tarda i els dissabtes al mati i a la tarda.

Les persones inscrites que superin les 380 hores teòriques i pràctiques del curs, obtindran un CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT que els permetrà trobar feina com a socorrista aquàtic en piscines cobertes i descobertes.

Per fer la inscripció al curs serà necessari omplir el formulari web següent: https://forms.gle/15FrPJLZ7SVKZGa26 . Una vegada emplenat, el Consell Esportiu del Baix Camp es posarà en contacte amb les persones interessades i verificarà que reuneixen els requisits per realitzar el curs.

Més informació al CONSELL ESPORTIU DEL BAIX CAMP a la Plaça Patacada. Edifici Campus (Baixos) de Reus.  Per telèfon al 977 33 40 63 o per correu electrònic a l’adreça formaciosoc@cebc.cat .

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.