El documental sobre l’alzheimer “Recuérdame” es projecta al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils

El documental sobre l’alzheimer“Recuérdame. El principio de la desconnexión” es projectarà al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils (passatge Jaume I, 35) el proper dimarts 21 de setembre a les 20:15 hores, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer. L’acte, que compta amb el suport del Casal Municipal de la Gent Gran, inclourà tres xerrades de teràpies sobre l’alzheimer i actuacions musicals en directe. L’entrada serà gratuïta i es podran fer donatius per finançar l’Associació “Recuérdame.  El principio de la desconexión” de Barcelona.  

L’audiovisual inclou imatges de la Policia Local de Cambrils sobre l’experiència d’un dels agents i sobre l’assistència que es dona a persones que pateixen aquesta malaltia en cas que es desorientin o tinguin qualsevol tipus d’incident.  

El film està basat en el cas real de la mare del productor, Jose Codina, que va decidir realitzar el documental per fer pedagogia i ajudar a altres persones que pateixen alzheimer, donant visibilitat a la malaltia, les seves conseqüències, les dificultats que tenen les persones cuidadores, i tots els agents que intervenen, d’una manera o una altra, en algun moment del seu desenvolupament.  

El documental mostra el dia a dia dels últims mesos de la protagonista i compta amb la participació de diversos professionals com neuròlegs, policies, bombers i serveis d’emergències mèdiques i amb la col·laboració de diverses persones famoses que s’han volgut implicar en aquesta causa benèfica. “Recuérdame. El principio de la desconnexión” va ser seleccionat al festival  BARCIFF Barcelona Indie Filmmakers Fest, finalista al festival REDMOOM d’Argentina i seleccionada en d’altres festivals. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.