El Festival Memorimage 2019 inclou un taller per fer gifs animats amb imatges d’arxiu

El Festival Memorimage 2019 inclou en l’apartat d’activitats paral·leles un taller pensat per aprendre a fer gifs animats a partir d’imatges d’arxiu. Es farà el dissabte 9 de novembre, des de les 11:00 h a les 13:30 h a les instal·lacions del CIMIR el Centre de la Imatge Mas Iglesias.

El taller va dirigit a totes les persones que tinguin ganes de passar una bona estona aprenent a crear el seu propi gif a partir del reciclatge d’imatges. El preu del taller és de 5 euros i té les places limitades. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic info@memorimage.reus.cat o al mòbil 681 16 16 25. El termini finalitza el pròxim 30 d’octubre.

La tallerista
El taller anirà a càrrec de la tallerista Martina Rogers (Barcelona 1988). És artista visutal i llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. La fascinació per les arts plàstiques combinada amb la seva formació en llenguatge audiovisual li ha permès integrar tècniques com el dibuix, la pintura o el collage dins del cinema.

El joc i l’experimentació, base dels seus processos creatius, construeixen una obra genuïna i plena de sensacions, convidant també a la reflexió que provoca el diàleg constant entre la tallerista i la tècnica.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.