El Festival REC obre el concurs per la imatge gràfica de l’edició de 2021

Quan queden cinc mesos per l’edició del Festival REC 2021 –previst del 2 al 8 de desembre d’enguany- s’obre de manera oficial la primera fase del concurs que decidirà la imatge gràfica de l’edició del 2021 del festival, una primera selecció dels treballs presentin les candidates i candidats abans del pròxim 12 d’agost.

A partir d’aquell dia, s’establirà un període de selecció de tres preseleccionats i/o seleccionades que, novament, gaudiran de temps per a presentar la seva proposta final el pròxim 31 d’agost. L’anunci públic del guanyador o guanyadora serà el 6 de setembre. La proposta que resulti escollida percebrà una quantitat econòmica pel disseny de la imatge corporativa de l’edició 2021 del festival i també de les diverses aplicacions.

Tots els detalls sobre el funcionament del concurs es poden consultar en les bases, que es poden consultar a través de l’adreça: https://www.festivalrec.com/concurs-imatge/

“El REC sempre ha funcionat com a porta d’entrada a Tarragona d’estrenes internacionals i com a punt de punt de trobada i desenvolupament per al talent estatal del camp cinematogràfic, però també vol ser referència per a la creació local. És per aquest motiu que anem més enllà de la creació audiovisual, i obrim la convocatòria de la nostra imatge gràfica i oferim la possibilitat als creadors i les creadores del territori per a dissenyin la imatge del XXI REC. Per a nosaltres és molt interessant mantenir el fil conductor que ens uneix amb el territori, a banda de ser un termòmetre de la creativitat a les comarques de Tarragona”, explica el director del Festival REC,  Xavier Garcia Puerto.

Resum convocatòria del concurs d’imatge Festival REC 202

– Obertura de la convocatòria: 19 de juliol de 2021

– Termini per a presentar la proposta inicial: 12 d’agost de 2021

– Comunicació dels tres preseleccionats: 17 d’agost de 2021

– Termini per a presentar proposta final per als 3 seleccionats: 31 d’agost de 2021

– Anunci públic del guanyador: 6 de setembre de 2021

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.