El Forn Sistaré torna a classificar-se per la final del Concurs al Millor Pa de Pagès Català IGP

Un any més el Forn Sistaré s’ha presentat al Concurs a Millor Pa de Pagès Català IGP, i ha aconseguit tornar a arribar a la final. El 2016 en va ser guanyador amb la final a Reus, i el 2015 i 2019 va arribar a ser finalista, i el 2017 va formar part del jurat.

Ahir dimecres 7 de juliol, a l’Escola de Forners Xavier Vilamala de Barcelona, després de l’anàlisi dels Pans de Pagès que tots els forners hi havien portats, per un prestigiós i expert jurat, format per Toni Vera (Millor croissant artesà d’Espanya 2019), Toni Figuera com a President de la IGP Pa de Pagès Català, Andreu Llargués, President de la Federació Catalana de Forners, i el Toni Valls, Director de l’Escola de Forners, i davant d’un important grup de forners artesans de Catalunya, s’ha donat el veredicte dels forns que passen a la final que tindrà lloc a Figueres el 2 d’octubre.

Aquesta vegada hi arriben el Forn Padró de Barcelona, Andreu del forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt, la Fleca Valls de Sabadell, el Joan Urrea de Torre de l’Espuña, i el Forn Sistaré.

El concurs a Millor Pa de Pagès IGP és una mostra que el pa artesà i l’ofici de forner està molt viu, i l’etiqueta IGP és garantia de què els pans fets sota aquest distintiu, són pans amb qualitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.