El Gaudí Centre incorpora la col·lecció “Magnetic heads” de Lluís Gómez Augustench

Per primer cop, el Gaudí Centre acull una exposició temporal de quadres d’art contemporani conceptual  realitzats per l’artista reusenc Lluís Gómez Agustench:  Magnetic Heads

Es tracta de cinc obres realitzades sobre «plotter» fotogràfic, pintura, vidre i tècnica mixta de 120 x 75 cm, on hi són representats els arquitectes Antoni Gaudí i Cornet, Lluïs Domènech i Montaner, Josep Maria Jujol, Josep Puig i Cadafalch i Enric Sagnier, tots ells màxims exponents del modernisme català.

Magnetic Heads és un homenatge a tots aquests arquitectes, que amb les seves obres van marcar altres generacions gràcies a la seva imaginació i la utilització de diferents càlculs de geometria, aritmètica, entre d’altres, aconseguint materialitzar les seves obres i superant les limitacions tècniques i culturals de la seva època.

De fet, sense l’ajuda de les noves tecnologies,  van poder construir obres que avui en dia, amb mitjans molt més avançats, continuen sent les mes admirades.

Aquesta exposició es troba a l’entrada del Gaudí Centre i aporta un valor afegit al centre d’interpretació en la línia d’innovar i ampliar el contingut expositiu.

El pintor Lluís Gómez Augustench  compta amb una dilatada carrera de gairebé 50 anys i ha realitzat un centenar d’exposicions a Reus,  Barcelona, Madrid i altres ciutats d’Europa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.