El Gaudí Centre programa visites i activitats adreçades a públic familiar, juvenil i general per al 2022

La Regidoria de Promoció de Ciutat, aposta per la continuïtat en les visites i les activitats de cap de setmana del Gaudí Centre atesa la bona acollida obtinguda fins el moment. La  voluntat és acostar la figura d’Antoni Gaudí a tot tipus de públic.

Els visitants trobaran un calendari regular d’activitats amb propostes específiques, des de una vessant lúdica, per fomentar la visita al centre dels més joves, fins a visites per a públic familiar i tallers manipulatius per als més petits, sense oblidar el públic en general.

Com a novetat per a aquesta edició, s’amplia al públic en general l’oferta del taller de decoració d’una rajola de ceràmica fent servir la tècnica de la trepa, que fins ara, només estava destinat al públic familiar.

«Les visites i activitats del Gaudí Centre complementen l’oferta existent com ara la Ruta del Modernisme «Reus 1900», la visita a l’Estació Enològica i al Pavelló de Distingits de l’Institut Pere Mata, entre d’altres. Tot plegat configura una oferta cultural i lúdica de cap de setmana variada i posiciona la ciutat de Reus com una destinació d’escapades amb activitats per a tot tipus de públic», tal com explica la Regidora de Promoció de Ciutat Montserrat Caelles

Les propostes del Gaudí Centre properament són:

Gaudí, del Geni a la persona

Visita per al públic general, que ens acosta la figura de Gaudí, més enllà del geni que tots coneixem, on descobrim curiositats, tant personals com de la seva obra, que de vegades han passat desapercebudes.

Diumenges: 6 de febrer, 6 de març i 3 d’abril a les 11:00 h.

Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’animes?

Els participants aprenen la tècnica de la trepa decorant una rajola vidriada a partir d’un dels motius presents en diferents edificis modernistes de la ciutat.

Públic familiar: dissabtes, 5 de febrer, 5 de març i 2 d’abril, a les 17:30 h

Públic general: dissabtes, 12 de febrer, 12 de març i 9 d’abril, a les 17:30 h

Observem, escoltem i toquem en família

Activitat per a públic familiar, on els més petits descobreixen l’arquitecte a través de personatges lligats a la seva vida, alhora aprenen els aspectes més essencials de la seva obra, tot acabant amb un taller on creen una petita obra d’inspiració gaudiniana.

Diumenges: 13 de febrer, 13 de març i 10 d’abril a les 11:00 h

Descobrim l’Antoni. Del geni a la persona

Visita familiar dinamitzada per conèixer la persona que s’amaga darrera el genial arquitecte i d’altres curiositats, com per exemple, que no sempre va fer d’arquitecte, o fins i tot, que, de petit no treia massa bones notes.

Diumenges: 20 de febrer, 20 de març i 17 d’abril a les 11:00 h

L’enigma de Takeshi Nazo, Escape Room                                                                                                                 

L’ activitat ens apropa als espais i continguts de manera amena interactuant amb el patrimoni, els recursos i la informació del Gaudí Centre, resolent l‘enigma que en va deixar Takeshi Nazo.

Adreçada fonamentalment a públic juvenil, també es pot realitzar en família, grups d’amics, empresa…etc

Dissabtes: 26 de febrer, 26 de març i 30 d’abril a les 18:00 h                                                                                                       

La programació concreta es pot consultar al programa en pdf adjunt i  es poden adquirir les entrades a:  https://ticket.reusturisme.cat , o a www.reusturisme.cat a l’apartat de venda de tiquets.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.