El Gaudí Centre s’il·luminarà de color verd amb motiu del Dia de la Salut Mental

El Gaudí Centre s’il·luminarà de color verd amb motiu del Dia de la Salut Mental

El Gaudí Centre incorpora una nova data al calendari d’il·luminacions de la seva façana. El proper 10 d’octubre, la façana s’il·luminarà de color verd amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental i el Mes de la Salut Mental. Aquesta commemoració, promoguda per la Federació Mundial de la Salut Mental, va néixer l’any 1992 per equiparar la salut mental amb la salut física. L’objectiu és sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l’atenció. 

Aquest mes, la façana del Gaudí Centre també s’il.luminarà el dia 19 d’octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, amb el color rosa per conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món.

L’hivern passat es va incorporar un nou sistema d’enllumenat led de la façana que permet oferir un gran ventall de gammes cromàtiques, tan a nivell de colors, com d’intensitat i freqüència del canvi de tonalitats. Aquesta versatilitat en la il·luminació permet identificar l’edifici en dies concrets, com a mostra de solidaritat amb esdeveniments, jornades i campanyes determinades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.