El Golf Costa Daurada es mou a favor dels refugiats de la guerra d’Ucraïna

A més de la rosa i el llibre per aquest Sant Jordi proposem un pla diferent: que els nostres socis es moguin a favor dels refugiats de la guerra d’Ucraïna.  

Per aconseguir-ho només caldrà que s’inscriguin a les diferents activitats que hem programat al DiR Golf Costa Daurada. Els fons que recaptem els lliurarem a ACNUR per tal de que els destini a pal·liar el patiment dels refugiats. 

A les 10,30 hores hem preparat el Cross Camp (spinning + tonificació) Stop War i a les 12 hores el Zumba Family Stop War. El preu de la inscripció, de cadascuna, és de 10 euros els socis i 15 euros els no socis. Amb la inscripció es lliurarà un welcome pack amb la samarreta solidària, aigua i cervesa.  

Golf Costa Daurada va signar recentment un acord amb ACNUR per organitzar tot un seguit d’accions solidàries i habilitar també una fila zero per recaptar fons a favor dels refugiats d’Ucraïna. La setmana passada va tenir lloc el torneig de pàdel solidari i aquesta setmana, a més de les accions al DiR s’han programat els tornejos de Golf i Pitch & Putt. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.