El Gremi de Forners lliura la recompensa del cas de la Llamborda del Mercadal a la Fundació de Mossèn Frederic Bara

Després de la resolució de l’afer de la Llamborda del Mercadal, i de la identificació dels responsables de la malifeta, el Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp ha decidit lliurar la recompensa, que havia ofert a tot aquell que aportés pistes sobre la resolució del cas a la Fundació de Mossèn Frederic Bara, una de les entitats de referència del tercer sector a casa nostra.

El Gremi vol agrair, molt sincerament, les mostres de simpatia que ha rebut d’ençà que va difondre l’oferiment de la recompensa a tot aquell qui pogués aportar pistes sobre un succés que ha trasbalsat la ciutat, provocant un gran impacte mediàtic. Una recompensa a bans d’una assortit de pans de pagès i de coques amb cireres.

En aquest sentit el President del Gremi, Ramon de la Fuente, ha volgut subratllar la gran mobilització ciutadana que ha generat el robatori. El que d’altres municipis hauria quedat en una simple anècdota, a Reus s’ha convertit en una causa major. Per De la Fuente tot plegat demostra el profund sentiment identitari i de pertinença d’una població que és capaç de donar importància i valor, enmig de tanta globalització, a les petites coses. Un fet que ha volgut traslladar a la realitat del seu sector i a la reivindicació que realitzen els seus professionals, la de saber valorar el pa autèntic, l’artesà, davant de l’ultraprocessat.

El Gremi també prepara una acció quan les brigades municipals procedeixin a omplir el buit de la llamborda sostreta. Serà la manera, segons els seus responsables, de tancar definitivament el cercle d’una vivència que passarà a formar part dels annals de la petita gran història de la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.