El laberint dels indians

Parc Samà

Aquesta temporada el Parc Samà ha incorporat una nova atracció familiar; el laberint dels indians. El laberint, elaborat amb blat de moro, que va ser inaugurat fa un mes i que ja ha rebut més de 10.000 visites, ocupa una hectàrea de superfície.

El seu objectiu és que el visitant gaudeixi de la natura i que realitzi un viatge en el temps i es traslladi a l’època colonial guiat per la història que narra Salvador Samà (el marquès de Marianao) i els mateixos indians.

L’origen dels laberints en jardineria es remunta al segle XV

I. Inicialment el seu objectiu era resultar un simple passeig pel visitant però a mesura que proliferaven van canviar el seu format perquè els visitants s’hi perdessin amb la intenció de contemplar i aprendre. El disseny del recorregut del laberint inclou fins a 10 pistes que, si es responen correctament, condueixen a la sortida on trobarem l’estàtua d’Heracles; personificació del triomf del valor i del coratge. Aquestes 10 pistes responen a diverses temàtiques indianes: des de l’origen del nom, la durada de la travessia per l’Atlàntic per arribar a Cuba, el gènre musical ‘cant d’anada i tornada’, l’origen de la canya de sucre o el fundador del Banc d’Espanya a Cuba, entre d’altres. En cas de no encertar les diverses pistes/qüestions l’estada dins del laberint es pot allargar fins als 45 minuts.

Aquest impressionant laberint dels indians conjuntament amb la recuperació de la bodega del parc són les dues grans novetats d’aquesta temporada, que han tingut gran èxit entre els visitants, els quals els han valorat molt positivament, fet que ha provocat que l’equip d

 

 

el Parc Samà ja estigui treballant en la temporada d’estiu 2019.

 

 

El jardí dels indians, d’una hectàrea de superfície, conté 10 pistes pel visitant

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.