El Landfest arriba a La Pobla de Montornès

La Pobla de Montornès es prepara per rebre un dels esdeveniments més esperats de l’estiu: Landfest, un festival itinerant i sostenible que promet fusionar diverses disciplines culturals en un únic espai a l’aire lliure. Dissenyat per al gaudi de persones de totes les edats, des dels més petits fins als més grans, Landfest se celebrarà de l’11 al 14 de juliol, a Mas Sole Urbanització El Castell, oferint una experiència inoblidable per a tota la família.

Horari del Festival
Landfest obrirà les seves portes tots els dies del festival des de les 18:00 hores fins a la 1:00 de la matinada, oferint una àmplia varietat d’activitats i espectacles durant la tarda i la nit.

Una Experiència Única
Landfest convida els assistents a submergir-se en un territori d’oci, cultura i gastronomia. Aquest festival ha estat acuradament dissenyat per brindar una experiència completa i variada que inclou: OCI / CULTURA / GASTRONOMIA / MÚSICA / FOOD TRUCKS / MARKET / TARDEO MEDITERRANI, ESPAI EL DIVINO
Pots veure tot el programa d’activitats i concerts que hem preparat a https://landfest.es/en-ruta-2024/pobla-de-montornes/.

Un Compromís amb la Qualitat i la Diversió
La missió de Landfest és clara: oferir una experiència única en cada àrea del festival.
Des de l’escenari principal amb música en directe, fins a l’oferta gastronòmica deliciosa, passant per l’entreteniment infantil i les opcions de compres, cada detall ha estat pensat per garantir la màxima satisfacció dels visitants. L’objectiu és que tots descobreixin Landfest i visquin una experiència inoblidable, plena de qualitat i diversió.

L’Origen de Landfest
Landfest és una iniciativa de UNIART, una empresa especialitzada en la creació i dinamització de mercats temàtics des de 2016. Amb una trajectòria de vuit anys en l’organització d’esdeveniments temàtics, UNIART ha acumulat l’experiència i els recursos necessaris per garantir l’èxit d’aquest nou projecte.
Aquest festival neix del desig de creixement i d’assumir nous reptes i projectes. Durant els darrers dos anys, UNIART ha treballat intensament per desenvolupar Landfest, buscant els emplaçaments ideals per dur-lo a terme i assegurant cada detall per oferir una experiència de gran qualitat.

Informació Addicional
Landfest és un esdeveniment obert a tot el públic. La Pobla de Montornès es transformarà en un epicentre de cultura, art i entreteniment durant aquests quatre dies, oferint una oportunitat única per gaudir de l’estiu en família.
Per a més informació, visiteu la nostra pàgina web www.landfest.es o seguiu-nos a les nostres xarxes socials @landdfest_ per estar al corrent de totes les novetats i sorpreses que hem preparat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.