El Mònica Hotel Boutique, el primer hotel Adults Only de Cambrils

El Mònica Hotel Boutique, el primer hotel Adults Only de Cambrils

Situat en ple cor urbà del municipi, a escassos metres de la platja, aquest dijous dia 1 d’abril obre el primer Hotel Adults Only de Cambrils. El Mònica Hotel Boutique és un nou concepte d’hotel dirigit a un hoste adult, dinàmic, actiu, amant del confort i dels detalls de qualitat. En definitiva, un hotel de capritxos ubicat al número 5 del carrer Galcerán Marquet.

El Mònica Hotel Boutique destaca pel seu ampli accés situat a la recepció, presidit per una sensació en que la lluminositat i amplitud en són protagonistes. L’entrada desemboca en un espai infinity a la recepció, i que connecta amb la terrassa, la piscina i el jardí exterior. L’interiorisme combina el blau mediterrani amb fusta de castanyer i, elements decoratius tan nostres com són els càntirs d’aigua, estan perfectament situats, per captivar l’atenció del visitant. Detalls com aquests ens fan adonar ràpidament que al Mònica Hotel Boutique, res està situat a l’atzar. La directora de l’hotel, Mònica Massagué, explica que «gràcies a la nostra orientació, l’hotel transmet un aire molt Mediterrani, en que el blau de la mar i el verd de la natura són binomis, ja que formen part de la nostra essència».

Les 20 habitacions del Mònica Hotel Boutique són molt fresques. El blanc de les parets presideix i convida a evadir-se, desconnectar i gaudir del confort d’uns matalassos king size de primera categoria. Llum mediterrània i Sol Daurat, d’aquesta manera tan original han estat batejades els diferents formats d’habitacions. Precisament la de la quarta planta, que és la joia de la corona de l’hotel, anomenada Cel Blau, aconseguirà transportar al client a una sensació de com si estigués flotant entre els núvols «és una habitació per volar, on qui s’hi allotgi quedarà sorprès de com s’ha integrat l’arquitectura de la mateixa i el cel. Ara bé, totes les nostres habitacions són un petit oasis on poder refrescar-se» descriu Mònica Massagué. El terrat de l’hotel és un espai infinitum i polivalent, classes de ioga tres cops per setmana, actes privats i «donem la possibilitat a empreses de tancar l’hotel exclusivament per ells, posant a la seva disposició la sala de reunions que tenim i fent un encaix a mida del que puguin necessitar».

Una inversió destacada en un hotel 2.0

El Mònica Hotel Boutique és un establiment en que la connectivitat s’ha cuidat al mil·límetre, allà on mirin els vostres ulls trobareu endolls, i fins hi tot les excel·lents hamaques americanes de la zona exterior, estan complementades per poder veure la pantalla del vostre telèfon mòbil o tauleta, sense que el sol us ho impedeixi. Tot sempre amb un wifi de garanties i gratuït. Mònica Massagué, afirma que «hem invertit més de 4 milions d’euros en aquest projecte, a més de crear 7 llocs de treball. Era una idea que feia temps que anàvem madurant. El Mònica Hotel que enguany celebra el seu 50 aniversari és de caire molt familiar, i és el seu segell. Amb el Mònica Hotel Boutique busquem un altre perfil de client, amb el concepte Adults Only com a premissa, que podrà gaudir dels nostres capritxos, com per exemple que la piscina està oberta fins les 23h de la nit» exposa la directora de l’hotel.

Reserves actives

Les reserves al Mònica Hotel Boutique es poden realitzar via telefònica trucant al número 618 718 669 o per correu electrònic a reserva@hotelmonica.com. Les estades es poden fer de divendres a diumenge.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.