El Museu Casteller de Catalunya a Valls organitza una gimcana familiar per la Festa Major de Sant Joan de Valls

Gimcana familiar

La gimcana tindrà lloc el divendres 21 de juny de les 18.30  h a les 20 h.

L’activitat s’incorpora al programa ja presentat

Dins de la Festa Major de Sant Joan 2019 Món Casteller · Museu Casteller de Catalunya a Valls, en el marc de les accions de reobertura de l’espai, organitza una gimcana per a que les famílies puguin apropar-se al món casteller i descobrir els racons del Barri Antic de Valls. La gimcana, apta per a tots els públics, tindrà lloc el divendres 21 de juny de les 18.30 h a les 20 h. L’activitat serà gratuïta i no necessitarà prèvia inscripció.

L’inici serà a la Plaça del Blat, km 0 del món casteller, on els organitzadors presentaran l’activitat i explicaran la dinàmica del joc. La resta de punts que formen part de la gimcana els hauran d’anar descobrint els grups participants a través de diferents pistes. Es recomana la col·laboració conjunta de petits i grans per desxifrar totes les pistes i aconseguir l’objectiu.

Tots els grups s’hauran d’inscriure a la Plaça del Blat a les 18:30h amb un nom i un cap de colla. Les 100 primeres persones que aconsegueixin desxifrar totes les pistes rebran com a obsequi un famós joc d’enginy amb més de 43 milions de combinacions, el Cub de Rubik del Museu Casteller de Catalunya. D’aquesta manera, el Cub esdevindrà el primer objecte record del nou equipament cultural i turístic que s’obrirà a la ciutat de Valls. Després de superar les pistes de la gimcana, els participants podran posar a prova el seu enginy muntant el castell del Cub de Rubik.

L’activitat té com objectiu contribuir a la dinamització del Barri Antic de Valls i apropar als participants al món casteller i els seus valors.

La gimcana serà un joc de pistes basades en el document editat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) -una de les quatre institucions impulsores del nou Museu-  anomenat “Els valors socials del fet casteller”. L’activitat té com a objectiu contribuir a la dinamització del Barri Antic de Valls i apropar als participants al món casteller i els seus valors.  En aquest sentit, la presència de la seu de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya en el mateix edifici on tindrà les oficines també en serà un factor clau en un futur immediat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.