El Museu de la Vida Rural reobrirà al públic el 9 de juny

Museu de la Vida Rural

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí obrirà de nou al públic oferint entrada gratuïta fins al 30 de juny i en horari habitual

Tres mesos després del tancament temporal del museu com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí reobrirà les portes al públic a partir del dimarts 9 de juny en el seu horari habitual. En les darreres setmanes, el museu de la Fundació Carulla ha estat treballant en la reobertura de les instal·lacions al públic, establint les mesures de seguretat i de prevenció establertes per les autoritats sanitàries competents i pel Pla de desconfinament dels museus de Catalunya del Departament de Cultura per garantir la protecció dels visitants i treballadors.

D’aquesta manera, el Museu de la Vida Rural reobrirà la seva exposició permanent i l’exposició temporal “Jugar amb foc”, mentre que les properes activitats culturals es seguiran realitzant de forma telemàtica com ja estem fent des del 13 de març. Es preveu que, en funció de l’evolució de la pandèmia, les activitats tornin a ser presencials a partir del mes de juliol. A més, fins al 30 de juny el Museu ofereix entrada gratuïta a les seves exposicions.

La reobertura coincideix amb unes obres de millora del subministrament elèctric municipal que afecten la Carretera de Montblanc, on es troba situat el pàrquing i l’accés al museu. Es preveu que aquesta afectació s’allargui fins al 22 de juny de manera que, tot i que es podrà accedir al museu, no es podrà utilitzar el pàrquing.

El Museu de la Vida Rural reobrirà les seves instal·lacions amb la voluntat d’esdevenir un espai per a la recuperació de l’estat d’ànim col·lectiu, amb mesures de protecció que garanteixen ser un lloc segur.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.