El Museu de Reus organitza cinc visites guiades aquest novembre

Bòbila Sugranyes

El Museu de Reus ofereix fins a cinc visites guiades per aquest proper mes de novembre: la Bòbila Sugranyes, el refugi antiaeri de la Patacada i les exposicions “Negre sobre blanc, la col·lecció de dibuixos del Museu”, “Raval Santa Anna, 59: un banc de tresors” i “Verges, santes i altres dones del museu”.

Les cinc visites guiades són les següents:

• La Bòbila Sugranyes mostra un dels exemples de patrimoni industrial reusenc. Es dóna a conèixer l’edifici industrial i la funció econòmica important que va desenvolupar. La visita serà el dimecres, 6 de novembre a les 17:00 h. Preu: 3€.

• El refugi antiaeri de la Patacada mostra la construcció bastida en els bombardejos que va patir Reus durant la guerra civil. És una exposició de difícil accés per persones amb mobilitat reduïda. La visita serà el dimecres, 6 de novembre a les 17:30 h. Preu 3€.

• A “Negre sobre blanc, la col·lecció de dibuixos del Museu” els visitants podran conèixer la col·lecció de dibuixos del Museu i aprendran a llegir històries sense paraules. La visita serà el dissabte, 16 de novembre a les 12:00 h. Entrada gratuïta.

• “Raval Santa Anna, 59; un banc de tresors” ressalta la figura de l’arquitecte Pere Caselles i la seva activitat. Es mostraran espais que no estan oberts al públic, com la càmera cuirassada. La visita serà el dissabte, 23 de novembre a les 12:00 h. Entrada gratuïta.

• “Verges, santes i altres dones del museu” vol reflexionar sobre el concepte de la dona com a construcció social, cultural i històrica. Es posarà èmfasi a les obres del museu com a font documental. La visita serà el dissabte, 30 de novembre a les 12:00 h. Entrada gratuïta.

En tots els casos cal fer la reserva. L’horari si es vol anar directament a les instal·lacions del Museu del raval de Santa Anna és de dimarts a dissabte de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h. També es pot trucar al telèfon 977 010 660.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.