El Museu de Reus organitza un taller de gravat sobre cartró d’envasar per cloure la mostra “Solcs”

Taller de gravat sobre cartró d'envasar per cloure la mostra
Taller de gravat sobre cartró d'envasar per cloure la mostra "Solcs"

El Museu de Reus i l’artista Teresa Felip han organitzat per a aquest dissabte 29 de febrer un taller de gravat sobre cartró d’envasar, una activitat que servirà per cloure l’exposició “Solcs” que s’ha realitzat a la sala petita de l’espai museístic. El taller es farà d”11:00 a 13:00 h i, malgrat que és una activitat gratuïta, cal una reserva prèvia a ticket.reuscultura.cat o directament a la recepció del Museu de Reus. Està recomanat per a majors de 16 anys. 

A l’exposició “Solcs” s’hi poden veure les obres que Teresa Felip ha realitzat a partir de dues tècniques diferents. Per un costat, hi ha 10 variacions del tema “la model amb cadira”, amb la tècnica del dripping que la mateixa artista defineix com a “mixtura de tinta negra, llençada a una determinada alçada, sobre paper”. I, per altra banda, hi ha 67 gravats de rostres de dones de l’entorn de Felip, fets amb la tècnica de gravat, descita per la reusenca com a “una calcografia amb punta seca sobre cartronet d’envasar amb tetrapack i amb tinta greixosa”. 

Els horaris del Museu són de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h. 

Visites guiades
D’altra banda, des del Museu de Reus de l’Institut Municipal Reus Cultural s’oferreixen diferents visites guiades durant el mes de març. Les entrades i invitacions estan disponibles a ticket.reuscultura.cat o a la mateixa recepció del Museu. El calendari previst és el següent:

  • 4 de març, a les 17:00 h, Bòbila Sugranyes
  • 4 de març, a les 17:30 h, Refugi antiaeri de La Patacada
  • 4 de març, a les 12:00 h, “Raval Santa Anna, 59: un banc de tresors”, al Museu del raval de Santa Anna
  • 7 de març, a les 12:00 h, “Verges, santes i altres dones del museu”, al Museu de la plaça de la Llibertat
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.