El Museu de Reus tanca les visites guiades amb un 90% d’ocupació, i ja en prepara la nova programació

El Museu de Reus ha ampliat la programació de visites guiades al refugi antiaeri de la Patacada, donada la forta demanda que ha tingut l’oferta. Les noves visites seran els dissabtes 3 i 10 d’agost, a les 11:00 i a les 12:00h. Els interessats a assistir a aquestes v isites poden fer la reserva prèvia al telèfon 977 010 660 o a la recepció del Museu, al raval de Santa Anna, de dimarts a dissabte, de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h. El preu de visita és de 3 euros.

Les noves visites tanquen la programació de visites guiades del Museu de Reus, que els dissabtes dels mesos de maig a juliol ha registrat una bona acollida dels visitants, amb un 90% d’ocupació de les places ofertades. La proposta ha servit també per apropar un nou públic al Museu.

Les visites guiades s’han programat a les exposicions «Roseta Mauri, el valor de l’esforç», «Un reusenc a la Guerra del Rif», «Coses de Reus» i «Reus i els seus artistes», així com a elements històric i patrimonial com el refugi de la Patacada i la Bòvila Sugranyes.

Davant la bona acollida de les visites guiades, el Museu de Reus prepara una nova programació per l’inici de curs i el final d’any. Es preveuen dos recorreguts temàtics per fons actuals del museu «Raval Santa Anna, 59: un banc de tresors» i «Verges, santes i altres dones del Museu», així com una nova exposició que està preparant el Museu. D’aquesta oferta se’n farà difusió con la programació estigui tancada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.