El Palau Bofarull de la Diputació a Reus exposa les millors fotografies esportives de FOTOSPORT 2018

Aquest certamen internacional ha comptat enguany amb una participació superior, amb 1599 imatges rebudes de 129 artistes procedents de 32 països diferents

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus torna a acollir fins al proper 3 de novembre l’exposició FOTOSPORT 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport. La mostra és el recull de les 50 millors imatges participants en aquest certamen internacional de fotografia esportiva, i que han estat guanyadores o finalistes. FOTOSPORT 2018 ha comptat enguany amb una participació superior a la de darreres edicions, amb una inscripció de 1599 imatges de 129 fotògrafs procedents de 32 països d’arreu del món.

La inauguració de l’exposició FOTOSPORT 2018 ha tingut lloc aquest dijous al vespre al Palau Bofarull. L’acte ha comptat amb la presència del diputat delegat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella; el regidor de l’Ajuntament de Reus Joaquim Enrech; el president del Club Reus Natació Ploms, Isidre Guinjoan, el president de la federació catalana de fotografia, José A. Andrés, i el comissari de la mostra, Josep M. Casanoves. Durant l’acte, també s’ha presentat el llibre sobre el certamen que recull un centenar d’obres i informació complementària sobre la participació i els guanyadors d’aquesta edició.

FOTOSPORT és un saló fotogràfic internacional biennal organitzat pel Club Natació Reus Ploms i que se celebra des del 1970. L’objectiu d’aquest certamen és reflectir l’essència de l’esport a través de l’art de la fotografia. Com a novetat en aquesta edició s’ha incorporat de forma excepcional un premi per a les millors imatges dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull nombroses exposicions durant tot l’any. Amb la cessió d’aquest espai, la Diputació de Tarragona promou el foment i la difusió de l’art i de la cultura, i especialment el talent dels artistes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El Palau Bofarull rep prop de 17.310 visitants anuals amb motiu d’aquestes mostres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.