El Parc Central de Tarragona celebra la 2a edició d’ ‘Un dia per recordar’

Parc Central commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer amb la segona edició d’“Un dia per recordar”, el festival per als pacients d’Alzheimer de la demarcació de Tarragona que ha reunit un centenar de persones al Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria de l’Associació d’Alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius Reus i Baix Camp.
Durant la festa, que ha tingut lloc aquest matí de 10 h a 12 h, pacients, familiars i cuidadors han participat en un conjunt d’activitats, així com gaudit d’actuacions musicals i un esmorzar. Es tracta d’una jornada lúdica i solidària enfocada al benestar dels pacients i al seu entorn més proper.
El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, s’ha mostrat molt satisfet del resultat de la primera edició i ha afirmat: “Després de l’èxit del primer festival d’“Un dia per recordar”, amb més de 100 persones ballant i cantant, vam veure clara la necessitat de donar-li continuïtat i reconèixer també en aquest dia la tasca de les persones cuidadores amb activitats per a tothom”. L’equip de Parc Central ha agraït la tasca que desenvolupa l’Associació d’Alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius Reus i Baix Camp, com a entitat de referència a la demarcació, atenent pacients i donant suport psicològic als familiars, així com impulsant projectes de recerca sobre els trastorns neurocognitius. Per la seva part, la presidenta de l’Associació d’Alzheimer i Altres Trastorns de Neurocognitius Reus i Baix Camp, Misericòrdia Sánchez García ha expressat la seva gratitud a tots els implicats en aquest esdeveniment: “Només de veure els pacients i familiars com gaudeixen, val la pena tot l’esforç”.

Parc Central se suma a la campanya “Imagina’t quedar-te en blanc i…”
“Imagina’t quedar-te en blanc i…” és la campanya de conscienciació engegada per l’àrea de Property Management de CBRE Iberia, especialitzada en la gestió estratègica i proactiva d’actius immobiliaris del sector retail i oficines. Aquesta iniciativa té l’objectiu de donar visibilitat a aquesta malaltia alhora que informa sobre aquesta població i s’emmarca en el programa Caring for Communities de CBRE que té com a finalitat conscienciar sobre projectes socials i impactar positivament a les comunitats on gestiona immobles a nivell Ibèric.
En aquesta edició, la campanya arribarà a 46 centres comercials sota gestió entre Espanya i Portugal, i a 14 actius d’oficines. A més, després de l’èxit de l’edició anterior, la firma ha aconseguit donar a la campanya un abast europeu. En concret, es durà a terme pels equips locals de Property Management a vuit països a través de 136 actius entre Centres Comercials: Bèlgica (4), República Txeca (8), Polònia (5), Portugal (16), Espanya (32), Itàlia (26), UK (17) i 14 oficines a Ibèria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.