El Passeig Comercial El Pallol fa 15 anys

El Pallol

Reus

Aquest any el Passeig Comercial El Pallol ha celebrat els seus 15 anys d’existència, un espai icònic al mig de la ciutat de Reus. La seva construcció va suposar un gran canvi al centre històric de la ciutat. Per primer cop s’integrava la recuperació d’un espai comercial amb el desenvolupament de l’espai residencial amb més de 160 habitatges, i la creació de la plaça d’Evarist Fàbregas i un ampli aparcament soterrani, amb 500 places.

El passeig comercial El Pallol, consolidat com a punt de trobada, presenta una oferta variada d’oci, gastronomia i restauració, moda, complements, serveis, activitats culturals i socials… que suma a tot l’eix comercial que conforma el Tomb de Reus. Un dels seus trets principals és la seva aposta pel comerç de proximitat. A El Pallol s’hi pot esmorzar, dinar, sopar, berenar, gaudir d’una copa o tastar el vermut més autèntic, el de Reus.

Una de les novetats d’aquest any és la Llibreria Solidària, un espai literari que ofereix l’intercanvi de llibres. El projecte funciona gràcies als usuaris que donen els seus llibres a la llibreria. Allà, els organitzen als prestatges perquè els visitants i lectors d’El Pallol puguin agafar-los en préstec i tornar-los un cop hagin fruït de la lectura.

Actualment, el Passeig Comercial El Pallol és un referent cultural i d’activitats. Un passeig que s’integra dins de la ciutat obert als habitants i visitants de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.