El Ple aprova concedir la Medalla de la Ciutat a l’Associació de Concerts de Reus

L’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres, 18 de juny en sessió plenària concedir la Medalla de la Ciutat a l’Associació de Concerts de Reus. En la mateixa sessió també ha acordat concedir una Menció Honorífica Municipal al Centro Latinoamericano de Reus.

Així, l’Ajuntament ha acordat la concessió de la Medalla de la Ciutat atesos els mèrits que concorren en l’Associació de Concerts de Reus, en reconeixement tant a la tasca duta a terme en el món cultural i associatiu reusenc amb la promoció i potenciació de la música, com en la seva implicació en projectes socials solidaris amb programacions de gran nivell i qualitat, i de forma especial per celebrar enguany el 100 aniversari de l’entitat.

La concessió de la menció honorífica municipal s’ha acordat atesos els mèrits que concorren en el Centro Latinoamericano de Reus, entitat compromesa amb la ciutat i en reconeixement a la tasca duta a terme en el món cultural i associatiu amb iniciatives que reforcen les relacions i els lligams entre els pobles, per promoure la difusió de la cultura i de la realitat d’Amèrica Llatina i, de manera especial, per celebrar enguany el 33è aniversari de la seva creació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.